15 Ekim 2012 Pazartesi

YUMURTALI TAZE FASULYE KAVURMASI



KLASİK TAZE FASULYE YEMEKLERİNDEN BIKMIŞTIM. BU SEFER TAZE FASULYEYİ FARKLI YAPMAK İSTEDİM.
TAZE FASULYELERİ KÜÇÜK KÜÇÜK  DOĞRADIM.( YARIM KG. )
DÜDÜKLÜDE 10 DAKİKA HAŞLADIM
BAŞKA BİR KABIN İÇİNDE TEREYAĞDA BİRAZ FASULYELERİ KAVURDUM.
ÜZERİNE 4 YUMURTA KIRIP KARIŞTIRARAK PİŞİRDİM. SICAK SICAK SERVİS YAPTIM.
OĞLUM TAZE FASULYE PEK SEVMEZ AMA BUNU ÇOK SEVEREK YEDİ.

TAVSİYE EDERİM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder