2 Ekim 2012 Salı

BOSTAN PATLICANDAN KARNIYARIK

BEN PATLICANI ÇOK SEVERİM. KARNIYARIĞI BUGÜN BOSTAN PATLICANLA DENEDİM. ÇOK GÜZEL OLDU.

PATLICANLARI ALACALI SOYUP ORTADAN İKİYE KESİP BOL YAĞDA KIZARTIP TEPSİYE DİZİYORUZ

2 KURU SOĞANI KÜP KÜP DOĞRUYORUZ. SIVI YAĞLA KAVURUYORUZ. 250 GR KIYMAYIDA EKLEYİP KAVURMAYA DEVAM EDİYORUZ. YARIM KAŞIK SALÇA VE 2 DOMATES RENDESİNİDE EKLEYİP KIZARTILAN PATLICANLARIN İÇİNİ DOLDURUYORUZ ÜZERİNE BİR SİVRİ BİBER BİR DİLİMDE DOMATES KOYUP FIRINDA PİŞİRİYORUZ
NOT :TEPSİYE SALÇALI SU YAPIP DÖKÜYORUZ YOKSA KURU KURUYA YANAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder