PATLICAN KEBAP
BU MALATYALI BİR ARKADAŞIMDAN ÖĞRENDİĞİM BİR TARİF PATLICANLAR KIZARTILMADIĞI İÇİN ÇOK HAFİF OLUYOR PATLICANI SEVENLER İÇİN GÜZEL BİR TARİF
PATLICAN KEBAP
YARIM KİLO KÖFTELİK KIYMA
4 ORTA BOY PATLICAN
KARABİBER
KİMYON
TUZ
4 DOMATES
4 BİBER
YAPILIŞI:
KIYMA, KİMYON, KARABİBER, TUZ BİR KAPTA KÖFTE YOĞRULUR
PATLICANLAR BİR PARMAKTAN BİRAZ GENİŞ DİLİMLENİR TEPSİYE BİR
DOMATES RENDELENİR SONRA KÖFTEDEN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR
ALINIR. BİR PATLICAN BİR KÖFTE SIRAYLA DİZİLİR . ÜZERİNE HALKA HALKA
DİLİMLENMİŞ DOMATESLER KONULUR BİBERLERDE İKİYE ÜÇE BÖLÜP ÜZERİNE
DİZİLİR HİÇ SU İLAVE ETMEDEN 200 DERECE FIRINDA PİŞİRİLİR
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder