13 Aralık 2008 Cumartesi

Pastirmali tava boregi tarifi - kahvaltilik tarifler



BU BÖREĞİ İSTANBUL'DAN NECLA ARKADAŞIM YAPMIŞTI AMA BEN BAŞINDA DURMADIĞIM İÇİN YAPILIŞINI ÖĞRENEMEMİŞTİM.
BEN TAVAYA BİR YUFKAYI SERDİM İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ YUFKAYI KÜÇÜK PARÇALARA AYIRDIM YARISINI ÜZERLERİNE SÜT VE SIVI YAĞ SERPEREK DÖŞEDİM. ARASINA PASTIRMA DİLİMLERİNİ DİZİP ÜZERİNE KAŞAR RENDELEDİM. KALAN PARÇALARI ÜZERİNE DÖŞEDİM GENE ARALARINA SIVI YAĞ VE SÜT SERPTİM.EN ALTTAKİ YUFKANIN KENARLARIYLA ÜZERİNİ KAPATTIM TAVANIN KAPAĞINI KAPATARAK KISIK ATEŞTE PİŞİRDİM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder