16 Ekim 2007 Salı

Patlican baligi -Misir unuyla kizartilmiş patlican

SEVGİLİ YEŞİMLİ TARİFLER BU AY BİZE KARADENİZ YEMEKLERİ ETKİNLİĞİ HAZIRLADI YEŞİM ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDİYOR BAŞARILAR DİLİYORUM YEMEĞİN GERÇEK İSMİNİ BİLMİYORUMBU YEMEĞİ BİZE İSTANBULDAN ARKADAŞIM MUNİSE'NİN ANNESİ YAPARDI. BALIK GİBİ OLUYOR BU TEYZEMİZ KARADENİZLİYDİ PATLICANLARI BÜTÜN KABUKLARINI SOYUP BOYUNA 3'E KESİYORUZ TUZLU SUDA HAŞLIYORUZ
HAŞLANMIŞ PATLICANLARI SÜZGEÇE ALIP SULARINI SÜZÜYORUZ VE YELPAZE GİBİ AÇTIRIP MISIR UNUNA BULAYIP AZ YAĞDA KIZARTIYORUZ
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder